Fuld afbalancering 

  • Jeg går hele hesten igennem med ganganalyse, muskel analyse og palpation. Ud fra hvad jeg finder vil jeg begynde afbalanceringen, med fokus på dette. Jeg vil bruge de forskellige teknikker jeg har eks. massage og mobilisering. I slutningen af afbalancering, vil jeg lave en ny analyse af hesten, og herudfra vurdere om en ny afbalancering skal planlægges. Dette tager omkring 60 min.

Wellness massage af 30 min.            

  • Her får hesten en dejlig massage af hele kroppen, der vil kun blive benyttet simple massage teknikker, og vil ikke blive lavet en fuld analyse af hesten. Hvis hesten har problemer i kroppen, som ejer gerne vil have gennemgået, henviser jeg til en fuld afbalancering.

Kranio Sakral Terapi af 45 min. 

  •  Der vil blive lavet en fuld analyse af hesten, og til afbalancering af hesten vil der kun blive benyttet Kranio Sakral Terapi. Kranio Sakral Terapi er en meget blid teknik, hvor der kun bliver brugt et tryk på 5 gram. Teknikken bliver brugt på kranie knoglerne, ryghvivlerne og bækkenet.

Akupressure af 30 min.

  • Der laves fuld analyse af hesten, men til afbalancering vil der kun blive brugt akupressur og meridianbaner. Akupressur er forskelligt fra akupunktur, da der her ikke bliver anvendt nåle, blot et konstant pres eller massage på de forskellige punkter.

30 min. Eneundervisning 

  • Ved første undervisnings time vil jeg se ekvipagen an, og se hvilket niveau de ligger på. Herefter bliver undervisningstimen tilrettelagt så det passer til ekvipagen. Ekvipagen skal være opvarmet inden timen begynder.

30 min. Springundervisning (begynder) 

  • Jeg underviser kun for begynder, jeg ligger meget fokus på grundarbejdet. Øvede rytter vil også kunne være med, men der undervises kun i grund begreberne i spring. Ekvipagen skal være varmet op inden timen begynder.

Holdundervisning

  • Er i 2-3 personer der gerne vil ride på et hold sammen, er dette lige noget for jer. Der bliver stadig lagt fokus på hver ekvipage, men ikke af så lang tid som en ene undervisnings time. Ekvipagerne skal være skridtet varm til timen begynder.

Undervisning i jordarbejde

  • Her er rytteren på jorden. Der trænes med det mål at hesten og rytteren får et helt nyt forhold på et helt andet niveau end de har prøvet før. Hesten lærer at respektere og stole på rytteren, såvel som rytteren også begynder at lære hesten at kende og læse dens signaler i forskelligt givende situationer. Der bliver givet forskellige øvelser, som er med til at få hesten til at slappe af, og bliver mere fokuseret på rytteren. Samtidig vil der også blive undervist i miljø træning, hvor hesten lærer hvad den skal gøre når den bliver bange. Hesten skal bare have grime og trække torv på til timen. OBS! dette vil også kunne bruges til ungheste der skal til at blive tilredet.

               

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller måske en forespørgelse, så kontakt mig endelig og vi kan planlægge lige præcis det der passer til dig og din hest. Selv med ungheste og problemheste.